L’Obrador de Sarrià

  • Reservations:

    +34 93 203 29 38

  • Address:

    c. Manuel de Falla, 32

    08034 Barcelona

  • L'obrador

  • See map

L’Obrador de Sarrià

In his on display workshop, master baker Pere Roche and his team bake healthy and delicious bread using sourdough and local and organic flour, cooked in a hot stone oven.

En el seu obrador a la vista, el mestre forner Pere Roche elabora pans saludables i deliciosos amb massa mare i farines locals i ecològiques, cuits en forns de sola de predra refractària, com es feia abans.

L’Obrador, com el seu nom indica, és un forn artesà amb elaboració a la vista que neix amb la voluntat de difondre la cultura del pa artesà. Això ho fa reivindicant la recuperació dels orígens, el sabor del pa autèntic, i l’amor per les farines d’origen local i ecològic.

 A L’Obrador som forners, una tradició que es remunta 150 anys amb la vocació professional de la família Gallés i que s’ha anat transmetent a través de quatre generacions d’entusiastes i fanàtics del pa, que amb orgull i saber fer segueixen fent arribar la cultura del pa.

 Amb el mestre forner Pere Roche al capdavant, els nostres forners elaboren el pa a la vista del client amassant a mà els productes, fets amb massa mare i ingredients 100% naturals. Les fermentacions llargues a calaixos de fusta sobre teles de cotó donen al nostre pa inigualables qualitats en relació al sabor, la digestibilitat i la conservació. I finalment la cocció en forns de sola de pedra refractària, tal i com es feia abans.

Other establishments

L’obrador